Presentatie

Je begroting/prognose presenteren in je presentatie

Om te zorgen dat de gebruiker die is toegevoegd op de presentatie de begroting of prognose mag zien dien je deze toe te voegen in een widget op de presentatie. Volg hiervoor het onderstaande stappenplan.

Benodigdheden

• Een ingevulde prognose of begroting (is standaard al voor je ingevuld)
  • Bewerkrechten
  • Het abonnement Insights Ultimate

Stap 1 | Maak een prognose of begroting

Om een prognose of begroting te presenteren moet je deze eerst invullen.

Klik hier voor het invullen van de prognose

Klik hier voor het invullen van de begroting

Stap 2 | Voeg een widget toe

Voeg een widget (grafiek of tabel) toe om de prognose of begroting te presenteren. Meer lezen over het toevoegen van widgets en het presenteren van gegevens

Let op: Kies een widget waar je de cijfers waarin jij bent geïnteresseerd in kan presenteren.

Tip: Kies voor de juiste categorie bij het toevoegen van een widget dan hoef je zelf niets aan te passen aan de grafiek of tabel.

Stap 3 | Cijfers toevoegen aan de widget

Lees meer over het invullen van widgets.