Medewerkers

Uitnodigen gebruiker om zich opnieuw te registreren in Visionplanner

Je volgt deze instructie als je een gebruiker uit wilt nodigen om zich opnieuw te registreren in Visionplanner.

In dit artikel

Voordat je verder gaat

• Voor de acties in dit artikel heb je geen abonnement nodig en moet je beheerder zijn.
  • Met de acties in deze instructie kun je zowel kantoormedewerkers als klantgebruikers uitnodigen om zich opnieuw te registreren.
  • Als een gebruiker zich opnieuw registreert in Visionplanner wordt de MFA-code ook opnieuw aangemaakt.

Instructie: Uitnodigen gebruiker om zich opnieuw te registreren

Volg onderstaande stappen om een gebruiker uit te nodigen om zich opnieuw te registreren in Visionplanner.

1. Open Visionplanner.
  2. Ga in de bovenbalk naar het onderdeel 'Beheer Partner'.
  3. Klik op de tab Medewerkers.
  4. Open het tabblad Toegangscontrole.
  5. Voer het e-mailadres in van de gebruiker die je uit wil nodigen om zich opnieuw te registreren.
  6. Klik op de knop Controleer. De gegevens van de betreffende gebruiker worden nu getoond.
  7. Klik op de knop Opnieuw uitnodigen.
  8. Klik op de knop Nieuwe uitnodiging verzenden. De gebruiker wordt nu opnieuw uitgenodigd om zich te registreren, waarbij ook de activering van de MFA met een nieuwe QR-code uitgevoerd moet worden.

Goed om te weten

• De gegevens van de gebruiker worden niet verwijderd bij het opnieuw uitnodigen van de gebruiker.
  • Na het versturen van de uitnodiging kan deze gebruiker zich niet meer aanmelden bij Visionplanner totdat deze nieuwe uitnodiging is geactiveerd.

Lees meer

Wat moet ik doen als mijn MFA-code niet werkt bij het inloggen
Inloggen in Visionplanner met multi-factor authenticatie
Registreren als gebruiker in Visionplanner