Starten met Visionplanner
  1. Support
  2. Starten met Visionplanner

Visionplanner benchmarking inrichten

Stap voor stap de Visionplanner benchmarking inrichten

Om Visionplanner gereed te maken voor benchmarking moeten de volgende stappen worden doorlopen:

1. Activeer de externe koppeling voor Visionplanner BMS (eenmalig, uit te voeren door beheerder).

Externe koppelingen Visionplanner BMS

2. Selecteer de in te richten administratie en stel de optie Geëxporteerde gegevens in.

Export instellingen Visionplanner benchmarking

3. Koppel de juiste benchmark aan de administratie.

Importinstellingen Visionplanner benchmark

4. Zorg dat je dashboards geschikt zijn voor een benchmark weergave.

Presentatie inrichting voor benchmarking

Let op: Visionplanner benchmarking is altijd op basis van anonieme gegevens.