Exporteren gegevens Visionplanner benchmark
  1. Support
  2. Core - Importeren
  3. Exporteren gegevens Visionplanner benchmark

Export instellingen Visionplanner benchmarking

Geëxporteerde gegevens inrichten

Om gegevens aan te leveren voor de Visionplanner Benchmark dienen de export instellingen per administratie ingericht te worden.

Het inrichten van de export instelling is door iedere medewerker uit te voeren.

Open de Geïmporteerde gegevens / Geëxporteerde gegevens door op te klikken.

Selecteer het tabje Geëxporteerde gegevens.

Open de export instellingen en kies voor de optie Exportkoppeling toevoegen

Selecteer de te gebruiken export koppeling. Selecteer de frequentie, denk bij de frequentie aan de verwerkings momenten van de administratie. De geanonimiseerde gegevens zullen altijd in maanden worden verstuurd, ook indien er gekozen is voor een kwartaal of jaar frequentie. Standaard staat de instelling op een maand frequentie en op een automatische export op de eerste dag van de maand. Gegevens van voorgaande maanden worden altijd overschreven indien er over deze maanden een mutatie heeft plaatsgevonden.

Een exportinstelling kan niet worden gewijzigd. In het geval van een wijziging dient de export instelling te worden verwijderd en opnieuw worden aangemaakt. Er gaat geen informatie verloren bij het verwijderen van de export instelling.

De administratie zal na nu automatisch gegevens aanleveren bij de gekozen benchmark provider maar kan ook handmatig worden opgestart door op te klikken.

Mocht je gegevens voor meerdere benchmark providers willen aanleveren maak dan meerdere koppelingen aan.

De Visionplanner gegevens zullen altijd anoniem met de gekozen benchmark provider worden gedeeld.