Core - Beheer partner
  1. Support
  2. Core - Beheer partner

Interne benchmark instellen

Klik hier om de video te bekijken als u alleen een zwart beeld krijgt te zien!

Voorwaarden | Interne benchmark

Voordat je administraties kunt vergelijken middels een interne benchmark, is het belangrijk dat je  aan de volgende voorwaarden voldoet:

• Alle administraties die je wil vergelijken, moeten gebruik maken van eenzelfde sjabloon waaruit de bedrijfsadministratie wordt beheerd. Klik hier voor sjabloon aanmaken.
  • Insights premium abonnement of hoger.
  • Er moeten tenminste drie administraties deelnemen aan de interne benchmarkpool.
  • Je kunt alleen een interne benchmark maken vanuit een partnerabonnement. Buiten het partnerabonnement kan je immers geen sjabloon maken.
  • De deelnemers zijn verantwoordelijk voor een actuele presentatie van hun cijfers en gegevens.

Om een interne interne benchmark in te stellen, moet je de volgende stappen doorlopen.

Stap 1 | Ga naar het sjabloon waar je in wil interne benchmarken

Klik op de knop 'Beheer partner' en ga naar het tabblad sjablonen. Kies hier het sjabloon dat de basis gaat vormen voor jouw interne benchmarking. Je komt nu in het gekozen sjabloon terecht.

Stap 2 | Maak een interne benchmark in het Sjabloon

Vanuit het sjabloon ga je ‘instellingen’. Klik hiervoor op en kies voor instellingen. Wanneer je hier op hebt geklikt, kies je voor ‘interne benchmark’. Je maakt een nieuwe interne benchmark aan door op het icoontje ‘nieuwe interne benchmark aanmaken’ aan de rechter bovenkant van het scherm te klikken. Geef de interne benchmark een naam en selecteer de dag waarop je een update van de gegevens wenst.

Stap 3 | Voeg administraties toe aan de interne benchmark

Wanneer je een interne benchmark hebt gemaakt, selecteer je onder het kopje ‘mijn administraties’ -in het sjabloon- de administraties die je wilt meenemen in de benchmark.

Klik op de blauwe pijl tussen de twee tekstblokken om de administraties deel te laten nemen aan de interne benchmark. Sla de wijzigingen op en voilà, je interne benchmark is gereed.

Let op: De administraties die je toe wilt voegen moeten wel aan het sjabloon zijn gekoppeld.

Let op: Dit moeten ten minste drie administraties zijn. (Administraties die je later toevoegt aan het sjabloon, kun je daarna ook opnemen in de interne benchmark).

Stap 4 | Maak tabellen en grafieken die interne benchmarkcijfers tonen.

In het sjabloon kun je nu de grafiek (widget) aanmaken die de interne benchmarkcijfers toont.

Let op: Het aanmaken van een grafiek met interne benchmarkcijfers kan alleen binnen het sjabloon. Je kunt een sjabloon aanmaken als je een Visionplanner partner bent.

Lees meer:

Een grafiek of een tabel toevoegen

Cijfers verwerken in een grafiek of tabel