Mifas Online

De verbinding tussen Visionplanner en Mifas Online vastleggen.

Stap 1 | Selecteer de juiste gegevens

Kies als eerste Mifas Online als boekhoudsoftware pakket en klik daarna op Inloggen bij Mifas Online.
Je wordt nu geleid naar Mifas (van Agrovision) om Visionplanner toestemming te verlenen om de cijfers op te halen:
Vul in het bovenstaande scherm de Inlognaam + wachtwoord in om toegang te krijgen tot Mifas Online en klik dan op Inloggen.
Het bovenstaande scherm verschijnt eenmalig en je dient hier voor Accepteren te kiezen.

Stap 2 | De administraties

Na het invullen van je credentials keer je terug naar de Visionplanner applicatie en kun je de gewenste administratie kiezen.
Stap 3 | Presentatie en kiezen

Als laatste dient er een presentatie te worden gekozen. Je kunt hier kiezen uit de standaard Visionplanner presentaties en jouw zelf gemaakte presentaties

Bevestig alles met Cijfers inlezen.

Daarna kan je verder gaan met koppelen, zie ook stap 2 van onze handleiding snel starten.