1. Support
  2. Presentatie en widgets

Een nieuwe presentatie maken/verwijderen

Benodigdheden

• Bewerkrechten - voor aanpassingen in het sjabloon
  • Het abonnement Adviespraktijk - Ultimate, voor klantspecifieke presentaties

Een nieuwe (extra) presentatie

Wanneer je een presentatie voor meerdere klanten wilt gebruiken is het aan te raden deze in het sjabloon aan te maken. Wil je een specifieke presentatie voor één enkele klant maken, dan is het aan te bevelen deze aan te maken in de klant zelf. Je dient hiervoor het abonnement op deze klant aan te passen naar Adviespraktijk - Ultimate. Vervolgens kun je de betreffende klant ontkoppelen van het sjabloon en komt in de klant de optie beschikbaar voor het aanmaken van een nieuwe presentatie.

Je kunt binnen Visionplanner per administratie verschillende presentaties maken. Om een nieuwe presentatie toe te voegen moet je de volgende stappen volgen.

Let op: voor het toevoegen van een nieuwe presentatie heb je bewerk rechten nodig.

Klik in de donkergrijze balk bovenin je scherm op de naam van de presentatie waar je je in bevindt. Kies vervolgens voor 'Nieuwe presentatie toevoegen'. Binnen Visionplanner zijn er een aantal standaard presentaties beschikbaar. Deze zijn naar eigen wens aan te passen. Je kunt ook kiezen voor een lege presentatie en deze volledig zelf inrichten.

Lees hier hoe je gebruikers uitnodigt voor de nieuwe presentatie.

Een (oude) presentatie verwijderen

Om een presentatie te verwijderen, klik je op  rechtsboven in je scherm. Kies vervolgens voor 'Instellingen'. Onder instellingen vind je het tabblad presentaties. Wanneer je op dit tabblad klikt, krijg je onderin het scherm de mogelijkheid om de presentatie waar je in bezig bent te verwijderen.