De taal van een sjabloon instellen op Engels

Om voor meerdere administraties tegelijk de taal op Engels in te stellen, kan je gebruik maken van een Engelstalig sjabloon. In dit artikel leggen we uit hoe je de taal van een sjabloon kunt instellen op Engels.

Beschikbaar voor:
Product Visionplanner
Module Core
Abonnement Niet van toepassing
Gebruikersrol Beheerder | Kantoormedewerker | Klantmedewerker

1. Algemeen

Om het voor Engelstalige gebruikers gemakkelijker te maken om met Visionplanner te werken, kan je de taal van Visionplanner instellen op Engels.

Als je de Engelse taal wilt instellen voor meerdere administraties kan je een Engelstalig sjabloon gebruiken. Door een Engelstalig sjabloon te gebruiken, zorg je ervoor dat alle Engelstalige administraties op dezelfde manier worden ingericht.

Het wijzigen van de taal van Visionplanner naar het Engels maakt het makkelijker om internationale klanten te bedienen en Engelstalige medewerkers te laten werken met Visionplanner.

Let op:

- De taalinstelling van de administratie heeft in de module Compilation impact op de rubrieken en rapportages van het dossier. De Engelse taal is nog niet beschikbaar voor de gebruikersinterface.

- De Engelse taal is nog niet beschikbaar voor de module VAIA.

- De taalinstelling van de administratie beïnvloedt de standaard onderdelen van Visionplanner. Kantoorspecifieke onderdelen, zoals eigen checklists in het administratiedossier, eigen rubrieken en zelfgemaakte widgets, worden weergegeven in de taal waarin ze zijn gemaakt.

2. De taal van een sjabloon instellen op Engels

Om de taal van een sjabloon in te stellen op Engels volg je de volgende stappen:

• Klik in de bovenbalk op 'Beheer partner'. Het onderdeel 'Beheer Partner' wordt nu geopend.

Schermafbeelding 2024-07-05 104047-1

• Klik op het tabblad 'Sjablonen' om dit tabblad te openen.
  • Open in de sjablonenlijst het sjabloon waarvoor je de taal wilt instellen op Engels.
  • Klik op het 'Hoofdmenu' in de bovenbalk en kies voor de optie 'Instellingen'. Het tabblad 'Administratie' van de instellingen wordt nu geopend.

Schermafbeelding 2024-07-05 111849-1

• Klik bij 'Taalinstelling' achter 'Taal' op het pijltje.
  • Kies 'Engels' om de taal te wijzigen naar Engels.
  • Klik onderaan de pagina op de knop 'Opslaan'.

De taal van het sjabloon is nu gewijzigd naar Engels. Deze taalinstelling wordt direct toegepast op alle administraties die aan dit sjabloon gekoppeld zijn.

Let op:

- De taalinstelling van een sjabloon heeft invloed op alle onderdelen van een administratie. Voor het wijzigen van de taal van de algemene onderdelen van Visionplanner, zoals de administratiemonitor en het onderdeel 'Beheer partner' moet je de profielgegevens van de gebruiker wijzigen

- Je kunt de taalinstelling van een administratie die aan een sjabloon is gekoppeld niet rechtstreeks in de administratie wijzigen.