Yuki

Voorbereiding

Hoe krijg je deze code?

Stap 1
Log in bij Yuki en kies in het home-scherm voor Mijn domein, of als je al in de boekhouding zit kies dan voor mijn domein links in het menu.

Home scherm, met Mijn domein rechtsboven

Vanuit de boekhouding met linksboven Mijn domein

Stap 2
Kies in het domein de gewenste administratie welke ingelezen dient te worden in Visionplanner Cloud, na selectie verschijnt links de menuoptie Bewerken | Webservices

Selecteer de optie Webservices

Stap 3
In het scherm van Webservices kan de toegangscode worden gekopieerd welke nodig is voor Visionplanner Cloud.

Als hier al een toegangscode staat, kun je deze gebruiken.
Anders kun je een nieuwe toegangscode maken. Je hebt 2 keuzes: •één code voor alle administraties in dit domein
(je kiest dan in Visionplanner Cloud de gewenste administratie) •een afzonderlijke code, alleen voor deze administraties
Importeren in Visionplanner CloudBoekhoudsoftwareYuki  Administraties ophalen Administratie