Visionplanner Mobile App
  1. Support
  2. Visionplanner Mobile App

Visionplanner App - Profiel pagina

Welke informatie kan ik zien op de profielpagina van de Visionplanner mobiele app?

De profielpagina biedt ruimte voor gebruikers om hun persoonlijke informatie, instellingen en voorkeuren te bekijken en te bewerken.

De mogelijkheden van de profielpagina worden hieronder toegelicht:

Gebruikersidentificatie (Mijn gegevens)

• Profielfoto - De profielfoto wordt door de gebruiker toegevoegd en wordt automatisch bijgewerkt op mobiel en de webapplicatie. Het bijwerken van de profielfoto op het ene platform leidt tot de automatische update op het andere.
  • Profieldetails – De profieldetails bevatten informatie over de persoon of het bedrijf. In de profielgegevens kan de gebruiker al zijn gegevens zien, bijvoorbeeld voornaam, tweede naam, achternaam, adres, woonplaats, enzovoort.

Zie de onderstaande video voor de pagina met profieldetails.

Beveiliging

De beveiligingspagina kan worden gebruikt om de vingerafdrukken of de pincode voor beveiliging in te stellen.

• Vingerafdruk - De gebruiker moet de vingerafdruk registreren om toegang te krijgen tot deze functie op de mobiel. De gebruiker moet de switch gebruiken om de vingerafdruk in te schakelen.

Zie onderstaande video voor het instellen van de vingerafdruk.

Het instellen van de pincode fungeert als voorwaarde voor het inschakelen van de vingerafdruk.

• Pincode – De pincode moet worden ingesteld om het gebruik ervan mogelijk te maken. De gebruiker kan de pincode code instellen door de switch in te schakelen en de 4 cijfers in te voeren en ze opnieuw in te voeren om te valideren.

Te volgen stappen om de pincode in te schakelen:

1. Zodra de gebruiker de beveiligingspagina opent, is de optie van de pincode zichtbaar.
  2. Door de switch in te schakelen, wordt een nieuw scherm weergegeven. Het nieuwe scherm heeft de mogelijkheid om de pincode in te voeren.
  3. Nadat de pincode is ingevoerd, wordt de gebruiker opnieuw gevraagd de pincode opnieuw in te voeren ter verificatie.
  4. Als de opnieuw ingevoerde pincode overeenkomt met de ingevoerde pincode, wordt de nieuwe pincode ingesteld. Hiermee wordt het proces van het instellen van de toegangscode afgesloten.
  5. Als de opnieuw ingevoerde pincode niet overeenkomt met de ingevoerde pincode, krijgt de gebruiker een validatiemelding te zien en wordt de gebruiker gevraagd om de pincode opnieuw in te voeren.

Zie de onderstaande video om de toegangscode in te stellen

Uitloggen

Deze optie kan worden gebruikt om uit te loggen uit de applicatie. De gebruiker ontvangt geen meldingen meer na het uitloggen van de mobiele app.

Log in als een andere gebruiker

Als de gebruiker is aangemeld als gebruiker A en zich wil aanmelden bij dezelfde applicatie als gebruiker B, kan dit worden gedaan met behulp van deze functie.

Zie de onderstaande video om deze functie te gebruiken.