Visionplanner Mobile App
  1. Support
  2. Visionplanner Mobile App

Visionplanner App - Facturen

Voor veel ondernemers is het een uitdaging om facturen tijdig betaald te krijgen en het debiteurenbeheer op orde te houden. De module Facturen biedt ondernemers inzicht in de openstaande facturen van zowel debiteuren als crediteuren, waardoor het essentieel is voor het dagelijkse cashmanagement.

De gebruiker kan de openstaande facturen bekijken, gesorteerd op het aantal dagen dat ze nog openstaan.

De facturen worden gegroepeerd op basis van het aantal dagen dat ze openstaan, volgens de volgende indeling:

• Meer dan 90 dagen
  • Tussen 61 en 90 dagen
  • Tussen 31 en 60 dagen
  • Minder dan 30 dagen

Wanneer de verschillende categorieën worden geopend, wordt gedetailleerde informatie verstrekt over de klantnamen en de facturen die nog openstaan. Hierdoor wordt ook aangegeven hoeveel dagen de factuur al openstaat.

Op het tabblad 'Bedrag' kunnen gebruikers de openstaande facturen eenvoudig doorzoeken en sorteren op basis van het bedrag. Dit stelt gebruikers in staat om snel inzicht te krijgen in de openstaande facturen en ze te ordenen op basis van het te betalen bedrag.

Wanneer de gebruiker de openstaande factuur opent, worden alle gegevens weergegeven die nodig zijn om een duidelijk beeld te krijgen van de factuur. Dit omvat de naam van de klant, de vervaldatum van de factuur, de factuurdatum, het totale factuurbedrag en het nog te betalen bedrag.

De gebruiker kan ook de factuur delen en de factuur bekijken.

Bekijk hieronder de video over de module Facturen.