Uitstelregeling belastingconsulenten (Servicebericht Uitstel - SBU)

Zorg ervoor dat alle belastingplichtigen zijn toegevoegd aan de belastingplichtigenmonitor.

• De uitstelregeling vind je onder de instellingen
  • Kies voor Machtiging

• Klik op 'Importeer machtigingen' en kies voor 'Toepassen SBU'.
  • Vul de velden 'Becon nummer' en 'Fiscaal nummer kantoor' in.

Ben je een eenmanszaak? Dan is dit het burgerservicenummer.
    Heb je een onderneming? Dan is dit het RSIN van de B.V.
  • Klik op 'Verzenden'
  • Voor alle belastingplichtigen wordt de uitstelregeling aangevraagd.
  • De terugkoppeling vind je als 'Deadline datum' in de verschillende dossiers.