Presentaties delen

Tabel exporteren naar PDF

Van uit een tabel widget is het mogelijk een export naar PDF te downloaden.

Klik rechtsboven op de drie liggende streepjes, kies voor de optie download als en selecteer de optie PDF bestand. De tabel zal gedownload worden in het PDF formaat conform de weergave in de widget. Wil je een bepaalde rubriek specificeren klik dan eerst de rubriek specificatie open binnen de widget. De download zal altijd plaatsvinden volgens het what you see is what you get principe.

export pdf