Presentaties maken

Een presentatie toevoegen

In Visionplanner kan je via diverse presentaties inzage creëren in de data van de administratie. In dit artikel leggen we uit hoe je een presentatie kan toevoegen.

Beschikbaar voor:
Product VIsionplanner
Module Insights
Abonnement Professional | Premium | Ultimate
Gebruikersrol Beheerder | Kantoormedewerker | Klantmedewerker*

* Afhankelijk van de ingestelde rechten

1. Algemeen

Om heldere inzage te krijgen in de data van een administratie voor jezelf of voor de klant kan er in Visionplanner gebruik worden gemaakt van diverse presentaties. Vanuit Visionplanner zijn er een ruim aantal standaardpresentaties beschikbaar waarmee de gewenste informatie getoond kan worden. Door het gebruik van standaardpresentaties is het mogelijk om een uniformiteit te creëren in de beschikbare informatievoorziening. Het is ook mogelijk om een eigen presentatie te maken.

2. Presentatie toevoegen in sjabloon

Indien de administratie aan het sjabloon is gekoppeld, dient de gewenste presentatie eerst binnen dit sjabloon te worden toegevoegd. Is de administratie, met een Insights Ultimate abonnement, losgekoppeld van het sjabloon, dan kan de presentatie direct binnen de administratie worden toegevoegd. De werkwijze hiervoor is gelijk aan de hieronder beschreven stappen voor het sjabloon:

• Open het sjabloon waarin je een presentatie wilt toevoegen.
  • Klik op de naam van de huidige presentatie.

• Klik onderaan op 'nieuwe presentatie toevoegen'.
  • Kies de gewenste presentatie uit de lijst standaardpresentaties.
  • Maak de keuze of de presentatie wel of niet automatisch bij de gekoppelde administraties mag worden toegevoegd.

Als de administratie niet aan een sjabloon is gekoppeld, zal deze keuze niet beschikbaar zijn.

3. Presentatie toevoegen in de administratie

Als de administratie aan een sjabloon is gekoppeld en er is gekozen dat de presentatie niet automatisch toegevoegd hoeft te worden, moet de presentatie in de administratie nog worden toegevoegd. Volg hiervoor onderstaande stappen:

• Open de gewenste administratie.
  • Klik op de naam van de huidige presentatie.
  • Kies voor 'nieuwe presentatie toevoegen'.
  • Selecteer in het nieuwe venster de beschikbare presentatie en kies voor doorgaan.