Snelstart Online

Snelstart online kan eenvoudig aan Visionplanner gekoppeld worden. Om verbinding te leggen tussen beide pakketten moet je een sleutel genereren vanuit Snelstart.

Klik in het menu op 'Koppelingen'.

Klik op de koppeling 'Financial management software' van Visionplanner

Klik op Koppeling instellen en kopieer de sleutel naar het klembord.

Stap 1 Selecteer de juiste gegevens

Kies als eerste Snelstart Online als boekhoudsoftware pakket gevolgd door de Sleutel

Stap 2 | De administratie

Na het invullen van de sleutel kun je de inloggegevens testen en de gewenste administratie ophalen.

Daarna kan je verder gaan met koppelen, zie ook stap 2 van onze handleiding snel starten.

Extra instellingen

Nadat je de presentatie hebt aangemaakt kunnen er nog een aantal extra instellingen gedaan worden in Snelstart Online. Ga hier voor naar het menu en kies:

Instellingen | Import instellingen | Financieel: Snelstart Online

Boekjaar: Je kunt hier aangeven welke boekjaren relevant zijn om te presenteren. Reeds geïmporteerde boekjaren blijven bewaard, dus vaak is het voldoende om alleen het laatste boekjaar te kiezen. Dat is sneller dan steeds de hele historie te importeren.

Kostenplaatsen: Hiermee worden de kostenplaatsen uit Snelstart Online overgenomen. Deze kostenplaatsen kunnen in de presentatie gebruikt worden om de exploitatierubrieken per kostenplaats te tonen.

Automatisch importeren: Hiermee kun je kiezen voor een automatische import welke dagelijks op een vast tijdstip wordt uitgevoerd.