Modules en abonnementen

Prijsstructuur

Wie betaalt voor Visionplanner?

Visionplanner wordt betaald door degene die een overeenkomst heeft afgesloten met Visionplanner. Meestal is dat een accountants- of administratiekantoor. Een MKB onderneming kan zelf ook een overeenkomst afsluiten met Visionplanner.

Kan ik als klant van een administratie- of accountantskantoor zelf mijn abonnementen op mijn administratie in Visionplanner aanpassen?

Nee, als je klant bent bij een administratie- of accountantskantoor dan kan je niet zelf de abonnementen op je administratie in Visionplanner aanpassen. Neem contact op met het kantoor dat je toegang tot Visionplanner heeft gegeven om te overleggen of een abonnement op je administratie gewijzigd kan worden.

Moet ik betalen als ik als gebruiker voor een administratie in Visionplanner word uitgenodigd?

Nee, je hoeft niet te betalen als je als gebruiker wordt uitgenodigd voor een administratie in Visionplanner. Wanneer je wordt uitgenodigd om mee te kijken in een administratie die door de klant zelf wordt beheerd (met zijn eigen abonnement), hoef je ook niet te betalen.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van een sjabloon?

Nee, het abonnement is inclusief het gebruik van een onbeperkt aantal sjablonen.

Klik hier voor meer informatie over de prijsstructuur van Visionplanner.