Overstappen naar een ander boekhoudpakket

Wanneer de administratie overgaat naar ander boekhoudpakket, is het belangrijk de importinstellingen te wijzigen. Hoe je importinstellingen wijzigt lees je hier.

Benodigdheden

• De inloggegevens van je nieuwe boekhoudpakket
  • Bewerkrechten

Stap 1 | Ga naar de importinstellingen

Klik rechtsboven in het scherm op image-png-Nov-01-2021-11-30-10-41-AM-1. Kies voor ‘Importinstellingen’.

Stap 2 | Voer de gegevens van je nieuwe boekhoudpakket in

Kies hier de naam van de nieuwe boekhoudsoftware en vul de gebruikersnaam en het wachtwoord van je boekhoudpakket in. Kies nu de administratie die je wilt importeren. Bij ‘Boekjaar’ vul je de periode in, die je specifiek wilt importeren vanuit het nieuwe boekhoudpakket. Klik op importeren en sla de gegevens op.

Meer informatie over het importeren van je nieuwe boekhoudpakket

Stap 3 | Importeer de gegevens uit je nieuwe boekhoudpakket

Ga nu naar het presentatiescherm en klik op  aan de rechter bovenkant van het scherm. Je instellingen zijn gewijzigd.