Externe koppelingen

Opt-out externe benchmarking

Mocht je geen gebruik willen maken van het delen van administraties ten behoeve van de Visionplanner of SRA benchmarking doorloop dan de volgende stappen.

Login als beheerder.

Kies voor de optie om de Visionplanner beheer omgeving te openen.

Kies voor de menu optie Externe koppelingen.

Kies voor het tabje Benchmark en verwijder de aanwezige benchmark koppelingen door op te klikken.

De externe benchmark koppeling is nu verbroken, uitgaande en binnenkomende benchmark informatie is niet meer mogelijk.

Indien er sprake is van een bestaande benchmark importbron (tonen van een benchmark binnen een presentatie) verwijder deze dan binnen de administratie. Het niet verwijderen van de importbron zal resulteren in een foutmelding wanneer de administratie wordt geopend.

• Open de administratie.
  • Kies voor om de importbronnen aan te passen.
  • Kies voor importinstellingen.
  • Verwijder de benchmark als importbron.