Personeel & Salarisgegevens importeren
  1. Support
  2. Core - Importeren
  3. Personeel & Salarisgegevens importeren

NMBRS

Vanuit NMBRS kunnen verschillende gegevens van de salarisadministratie geïmporteerd worden in Visionplanner. Uiteraard de verloningen van de medewerkers per maand, maar ook diverse stamgegevens van de medewerkers.

Stap 1 | Importeer de gegevens uit je salarispakket

Om te koppelen, klik je op image-png-Nov-01-2021-11-30-10-41-AM-1 rechtsboven in het scherm en klik op 'Importinstellingen'. Vervolgens kun je de bron 'Personeel' toevoegen.

Stap 2 | Importeer de cijfers uit Nmbrs

Wanneer je het salarispakket van Nmbrs importeert, is het belangrijk dat je gegevens op de juiste manier gekoppeld worden. Selecteer bij software 'Nmbrs'.

Om jouw gegevens te koppelen, gebruikt Visionplanner jouw emailadres en een zogenaamde API token. Dit is een door Nmbrs gegenereerde code die ervoor zorgt dat Visionplanner verbinding kan leggen met Nmbrs. Om deze API te krijgen, log je eerst in bij NMBRS.

Acties in Nmbrs

1. Log in bij Nmbrs.

2. Ga naar 'Gebruiker profiel'.

3. Je komt nu in het gebruikersprofiel en kiest hier voor 'Api token'

4. Kopieer daarna dit token door hem te selecteren en daarna in Visionplanner te plakken.

Acties in Visionplanner

1. Plak de API in het veld en voer de verder gegevens in.

2. Kies het bedrijf en de boekjaren die je wilt inlezen. Klik nu op ‘Opslaan’. Je salarispakket is gekoppeld.

Lukt het niet om cijfers in te lezen in Visionplanner?
image001-1
Controleer dan in NMBRS of de juiste rechten op de webservices zijn
ingesteld.
Dit overzicht kun je in NMBRS vinden op de volgende wijze:
In NMBRS ga je bij ‘Instellingen’ naar 'Template user' en vervolgens op 'API' te
klikken. Hier dienen minimaal de onderstaande rechten op 'Active' te staan.