Personeel & Salarisgegevens importeren
  1. Support
  2. Core - Importeren
  3. Personeel & Salarisgegevens importeren

Loket

Vanuit Loket kunnen verschillende gegevens van de salarisadministratie geïmporteerd worden in Visionplanner. Uiteraard de verloningen van de medewerkers per maand, maar ook diverse stamgegevens van de medewerkers.

Stap 1 | Importeer de gegevens uit je salarispakket

Om te koppelen, klik je op image-png-Nov-01-2021-11-30-10-41-AM-1 rechtsboven in het scherm en klik op 'Importinstellingen'. Vervolgens kun je de bron 'Personeel' toevoegen.

Stap 2 | Importeer de cijfers uit Loket

1. Selecteer bij software Loket.

2. Klik nu op 'Inloggen bij Loket'.

3. Vul in het onderstaande scherm de gegevens in om je aan te melden bij Loket.

4. Wanneer je bij Loket bent ingelogd, worden de administraties opgehaald en kun je de naam van de salarisadministratie selecteren en de boekjaren die je wilt inlezen.

5. Klik nu op ‘Opslaan’. Je salarispakket is nu gekoppeld aan Visionplanner.

Ontstaat bij de import van Loket de onderstaande foutmelding?

Dan moet er binnen Loket de instelling op werkgeverniveau/product 760 aangezet worden.