Labels

Labels aanmaken via beheer partner

Inleiding | labels aanmaken

Een label gebruik je om administraties te filteren in je administratiemonitor (administraties groeperen) of om medewerkers te koppelen aan specifieke administraties. Wanneer de label(s) van de administratie gelijk zijn aan de label(s) van de medewerker, dan is de administratie zichtbaar voor de medewerker. Het is daarom belangrijk dat je, na het aanmaken van labels via beheer partner, je de labels nog gaat koppelen aan een administratie en/of een medewerker.

Let op: Labels hebben geen invloed op de toegang voor gebruikers zonder label(s).

Voorwaarden | Wat heb je nodig

• De beheerdersrol

• De juiste rechten (zodat je alle administraties ziet).

Stap 1 | Maak een label aan via beheer partner

Om een label aan te maken in de administratiemonitor ga je rechtsboven in het scherm naar BeheerPartnerButton 'Beheer partner'.

Stap 2 | Kies in het beheer menu voor 'Labels' en klik op 'Nieuwe label toevoegen'

Stap 3 | Vul hier jouw nieuwe label in en kies voor 'Opslaan'

Stap 4 | Label overzicht

Je hebt jouw nieuwe label toegevoegd. Nu kan je de label toewijzen aan een medewerker via beheer partner en aan een administratie. In de onderstaande afbeelding zie je  aan hoeveel administraties en medewerkers een label is gekoppeld.