1. Support
  2. Importeren
  3. Import boekhoudpakketten via connector

King

Video voorbeeld
Klik hier om de video te bekijken als u alleen een zwart beeld krijgt te zien!
Voorbereiding - Hoe controleer je of de King Data Digger aan staat? Voordat uit King software kan worden geïmporteerd, moet in King worden gecontroleerd of de King Data Digger module beschikbaar is en aan staat, als dat zo is kun je cijfers uitlezen uit jouw King administraties.

LET OP! Om van deze import gebruik te kunnen maken, moet frame-work 4.0 op uw computer geïnstalleerd zijn. Dit kan via de Microsoft-website worden gedownload.

LET OP! Ook is er voor de import nodig dat er in KING een ODBC driver aanwezig is en dat je daar een wachtwoord voor instelt.

Stap 1 | Ga naar 'Informatie over King'
Start de King software op en ga naar Informatie over King onder het Help-menu

Hoofdscherm van King met de menu's

Stap 2 | Controleer of de King Data Digger aanstaat
Ga naar het tabblad Administratie en controleer of daar een vinkje staat bij Modules / Optie of King Data Digger aan staat.

Staat de module niet aan? Neem dan contact op met uw leverancier van King!

Importeren in Visionplanner CloudSoftwareKing

Connector downloaden
Na de keuze voor cijfers inlezen is gegeven verschijnt er een scherm met een programma (Visionplanner Cloud Connector) waarmee lokale cijfers  kunnen worden geüpload in Visionplanner Cloud.

Download deze Visionplanner Cloud Connector en start deze op. Je browser of virusscanner kan een waarschuwing geven die je kunt negeren.
Visionplanner Cloud Connector instellen
Selecteer de gegevensbron waar de informatie instaat die je wilt importeren, alle gegevensbronnen welke beschikbaar zijn, staan in de selectielijst.

Kies eventueel nog aangepaste boekjaren om in te lezen en kies voor Importeren.