Importeren bestaande machtigingen

Bestaande machtigingen van de belastingplichtigen kunnen geïmporteerd worden via de instellingen in de belastingplichtigenmonitor.

Het importeren van bestaande machtigingen voor alle belastingplichtigen die in de belastingplichtigenmonitor staan, kan in één keer opgehaald worden bij de belastingdienst.

Ga in de belastingplichtigenmonitor naar de instellingen door rechtsboven op te klikken.

Bij Machtiging kun je op Importeer machtigingen klikken:

Deze machtigingen zijn gekoppeld aan een certificaat, zorg ervoor dat eerst het certificaat in Visionplanner Fiscaal is geüpload.