Doorzoomen tot op de factuur

Het is mogelijk en het is nog eenvoudig ook. Je kan namelijk op de cijfers in je presentatie klikken en dan worden de cijfers op grootboek niveau getoond. Je kan zelfs nog dieper inzoomen tot factuur niveau en (in een aantal gevallen) zelfs de facturen oproepen.

Let op: het hangt van je boekhoudpakket af hoe ver je kan inzoomen. Klik hier voor een overzicht.

Hoe stel je het in?

Voor diverse boekhoudpakketten is deze instelling automatisch geselecteerd. Twinfield gebruikers dienen via de import instellingen aan te geven binnen welke document bron het factuur bestand wordt aangeboden.

Let op: je kunt het inzoomen pas activeren als je het boekhoudpakket hebt ingelezen.