1. Support
  2. Insights - Dashboard
  3. Presentaties en widgets aanpassen

De periode van presenteren aanpassen

In Visionplanner presenteer je standaard op kwartaalbasis.  Wil je op maandbasis presenteren? Volg onderstaande stappen.

Stap 1 | Abonnementsinstellingen wijzigen

Stel je abonnement in op Insights Premium of Ultimate, afhankelijk van de gewenste andere opties.

• Meer informatie over onze abonnementen en bijbehorende prijzen vind je op deze pagina.

Je abonnementsinstellingen wijzigen doe je door in de presentatie te klikken op het Opties-icoon:

Vervolgens klik je op 'Instellingen'. Kies vervolgens voor het tabblad 'Abonnement'. Hier kan je de abonnementsinstellingen naar behoefte aanpassen.

Stap 2 | Presentatie instellen voor maandweergave

Nadat je het abonnement hebt aangepast kan je de periode instellingen aanpassen.

Klik vanuit de presentatie op het kalendericoon  rechtsboven in het scherm. Selecteer vervolgens de tijdsinterval op basis waarvan gepresenteerd moet gaan worden.

Na het volgen van deze stappen kun je maandelijks je cijfers presenteren.

Lukt het niet of heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje naar support@visionplanner.com dan helpen we je zo snel mogelijk!