Tips & Tricks

De cijfers in de presentatie zijn niet juist. Wat kan ik doen?

• Staan de importinstellingen nog goed opgeslagen? Dit kun je controleren door te klikken op   rechtsboven in je scherm en kies vervolgens voor ‘instellingen’. In het instellingenmenu kies je voor het tabblad ‘importinstellingen’. Hier kun je controleren of het nog goed staat.
  • Staan de juiste boekjaren geselecteerd? Alleen de geselecteerd boekjaren zullen bij de import bijgewerkt worden.
  • Heb je geen optie om een boekjaar te selecteren, maar wel kun je wel de optie connector downloaden? Download dan eerst de connector en klik deze aan. Daarna kun je in het volgende scherm de gewenste boekjaren selecteren.

Als je wijzigingen hebt gemaakt en opgeslagen dan kun je de import direct uitvoeren door in de balk op te klikken. Kies vervolgens voor ‘alle cijfers inlezen’