Certificaat toevoegen

Voor het ontvangen van berichten van de belastingdienst en om gebruik te maken van de uitstelregeling IB heb je een eigen certificaat nodig.

Voor het uploaden van een certificaat ga je naar de instellingen in Visionplanner Fiscaal door rechtsboven op te klikken in de belastingplichtigenmonitor:

Bij toevoegen certificaat kies je het bestand, vul je het wachtwoord in en bevestig je dat je dit certificaat mag gebruiken.