Layout

Beheer partner (Tussentijds)

Om goed en efficiënt met Visionplanner te kunnen werken, kun je met deze stappen beginnen. Hierin gaan we van het werken met sjablonen, het maken van een administratie en presenteren van tussentijds door naar het dossier jaarrekening.

Stap 1 | Activeer je abonnement

Als het goed is heb je van ons een mail ontvangen om jullie omgeving te activeren. Is de activatie link verlopen dat kan je middels wachtwoord vergeten (bij het inloggen) een wachtwoord instellen.

Stap 2 | Beheer partner

Ga naar BeheerPartnerButton 'Beheer partner' rechtsboven in het scherm

BeheerPartnerInScreen

Stap 3 | Voeg de kantoorlogo's toe en pas de kleur van de werkbalk aan

In het 'Beheer partner' menu kan je onder het kopje 'Lay-out' het logo van je kantoor toevoegen. We maken onderscheid tussen het logo voor op documenten (de jaarrekening rapporten die je maakt met Visionplanner Compilation) en het header-logo. Het header logo komt linksboven in het scherm te staan in plaats van het Visionplanner logo.

Let er wel op dat de logo's die je toevoegt aan de juiste eisen voldoen m.b.t. de grootte.

Tot slot kan je de headerkleur in ditzelfde tabblad aanpassen. Let er wel op dat dit contrasteert met het logo.